Genel Kurul Çağrı ve Gündem

, Aralık 19, 2017

HAYVANLARI ÇARESİZLİK VE İLGİSİZLİKTEN KORUMA DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTI YAPILMASI ÇAĞRISI VE GÜNDEM

HAÇİKO Derneği’nin aşağıda yazılı gündem maddelerinin görüşüleceği olağan Genel Kurul Toplantısı 22.12.2017 tarihinde saat 13.00’de, Acarlar Mah. Günyüzü Konakları A-14 Beykoz-İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantı 29.12.2017 tarihinde saat 13.00’de yine aynı adreste gerçekleştirilecektir. Tüm Dernek üyelerimizin katılımı beklenmektedir.

GÜNDEM

1. Toplantının açılışı ve yoklama,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu, ( 1 Başkan, 1 Sekreter Üye ve 1 Görevli Üye Seçimi ),

3. Genel Kurul Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarını imza yetkisi verilmesi,